Bu Rosita Ida Yanti, Sing tak Goleki

December 8th, 2013 by | Posted under Foto.

Ibu Rosita

Klambine kotak kotak, yen tak sawang tansah mesem, ngguyune ngangeni ati, meniko kang Garwo, sigarane nyowo.

Do you have any comments on Bu Rosita Ida Yanti, Sing tak Goleki ?